Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2012. Május – Az Igazság felismerése
  2012-05-01 21:46:33, kedd
 
 



2012. Május - Az Igazság felismerése


A hónap mantrája:
IGAZSÁG EREJE FELISMERÉS BENNEM
ISTEN AKARATA NYILVÁNUL MEG VELEM!


Az év ötödik hónapja nagy erőkkel és átalakító energiákkal érkezik hozzánk. Az 5 az Istenember, a mikrokozmosz száma.


Éppen ezért olyan hangolásokra és tudatosodást elősegítő változásokra számíthatunk, melyek elindítanak bennünk egy visszafordíthatatlan folyamatot, Önmagunk beteljesülésének útján.
Egyfajta dinamizmus lesz úrrá belső erőinken és teremtő potenciáljaink megmutatkoznak. Éppen ezért nagyon figyelj minden gondolatodra és érzésedre, mert ezzel előhívod és létezésbe szólítod vágyaidat. Az ember az idők folyamán elvesztette, majd nemrégiben visszanyerte teremtő erejét. Ez a teremtő erő akkor is működik, ha nem tudunk róla. Éppen ezért sokszor döbbenten állunk egy-egy szituáció előtt, miként is jöhetett ez létre velem? Hát úgy, hogy a gondolatainkban már megteremtettük, érzéseinkkel megtámogattuk, erőnkkel megvalósulásba hívtuk (sokszor tudatlanul).


Ezért kell most már odafigyelnünk önmagunkra és tudatosan, szívből irányítanunk ezeket az erőket magunkban. Minden bennünk lezajló dolognak mi vagyunk a gazdái, éppen ezért a felelősség is a miénk. Ezt el is fogadjuk mindaddig, míg rendben mennek a dolgaink. Amint valami nem úgy történik, ahogy vártuk, máris összedőlnek az ideológiáink, és kétségbeesve kapaszkodót (sokszor bűnbakot) keresünk. Igen, így működik a földi ember...
De ne felejtsd el, te Istenhez tartozol! Azért vagy itt, hogy ezt felismerd, és Istenadta jogodon megéld!
Amint ezt elfogadod, Istenemberséged útjára lépve, a tudatosság lépcsőin haladva végül megtalálod Önmagad!
Az átlényegülés korát éljük, és ez a hónap nagy lökést ad nekünk, hogy ezt megértsük.
Újabb és újabb tudatosodást segítő erőket és a fejlődésünket előmozdító lehetőségeket kapunk. Ha ÉLünk vele továbbléphetünk, ha nem, akkor várnunk kell egy újabb kegyelemre.

Az alkimisták számára az ötödik elem, a quinta essentia, a mindent gyógyító orvosság, az elpusztíthatatlan valóság, a maradandó isteni ELV. Így valamilyen formán a kör négyszögesítéseként jelenik meg. Ez maga a Bölcsek Köve.
Éppen ezért ebben a hónapban belső bölcsességünk kibontakoztatására törekedjünk.
Meg kell találnunk a középpontunkat, hogy abból megerősödve tekinthessünk tiszta szemmel világunkra. Az irányokat is mindig a kiinduló pont határozza meg. A mi kiindulásunk pedig Önmagunk.
Csak azt kell eldöntenünk, hogy önmagunk melyik fokozatát vesszük alapul: az emberit, a lelkit, vagy a szellemit. ( Ha már így kérdezik, nem lehetne mind a hármat?)
A cél minden Önmagunk egyesítése, hogy az EGY tudatosságában kiteljesedünk.


Ebben segít az a beavatási gyakorlat, melyet 2010-ben adtak át nekünk kristály-energiákban. Akkor aki végigment a kristálykapu beavatásokon, nagy lépést tett a tudatosodás útján Önmagában.
Most újra, egy újabb fokozaton haladhatunk végig ezen az úton és fogadhatjuk be, alakíthatjuk át isteni erőinket. A hangolás május 3-án kezdődik és a hónap végéig tart. Közben folyamatosan érkeznek hangoló és harmonizáló fények, hogy segítsék a bennünk zajló átalakulásokat.


Ez a hónap az Öntudatra ébredés egy fontos állomása, melyben meglátjuk, hogy saját igazságunk egyezik e az isteni alapelv EGY Igazságával.

Jézus urunk tanítása szerint ez most a felismerések hónapja. Olyan igazságok jönnek felszínre az események kapcsán, melyeket eddig nem akartunk feltárni magunkban. Féltünk tőle, mit mutathat rólunk és világunkról. De ezek az elnyomott erők nem bántani, hanem segíteni akarnak a tiszta felismerésben. Ha valamit tagadunk, eltávolítjuk azt magunktól és nem tudunk vele mit kezdeni. De ha megvizsgáljuk a szeretet szemén át, akkor felismerhetjük, mi tartott eddig vissza minket a tudatos megértéstől. Istenember létünk e felismerések nélkül nem tud igaz önvalónkká válni. Az isteni Igazságot nem lehet elkendőzni többé se bennünk, se körülöttünk. Rajtunk áll, készek vagyunk-e szembenézni vele. Isteni erőink segítenek.
Nagy változások várhatóak ebben a hónapban minden téren. Emberünkben, érzelmeinkben, gondolatainkban és fizikai tereinkben, kapcsolatainkban is.
Most 3 hét áll rendelkezésre az erők felismerésére, de újra kapunk egy hosszú elő-, és utószakaszt, hogy beleszokjunk. Három fázisban ismerhetjük fel önmagunk igazságait és vehetjük magunkhoz tudatos erőnket, hogy saját magunk lehessünk előmozdítói a változásnak bennünk.

A hónap energiája: az ISTENI IGAZSÁG TISZTA ELFOGADÁSA életünkben (létünkben), mert ez az alapja a Szeretet Rendjének.

Segítsen minket a Tisztánlátás lelke minden felismerésben...





Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
Link
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: kapcsolatainkban, beteljesülésének, istenemberséged, gondolatainkban, továbbléphetünk, tudatosságában, megteremtettük, potenciáljaink, átalakulásokat, megmutatkoznak, középpontunkat, megvalósulásba, felismerhetjük, kristálycsakra, felismerésben, kiteljesedünk, érzelmeinkben, megtámogattuk, rendelkezésre, lehetőségeket, fejlődésünket, megvizsgáljuk, felismerésére, bölcsességünk, odafigyelnünk, tekinthessünk, ideológiáink, alakíthatjuk, beavatásokon, beleszokjunk, visszanyerte, érzéseinkkel, irányítanunk, felismerések, gondolatodra, kristálykapu, hónap mantrája, mikrokozmosz száma, idők folyamán, erőket magunkban, földi ember…, tudatosság lépcsőin, átlényegülés korát, hónap nagy, fejlődésünket előmozdító, újabb kegyelemre, alkimisták számára, ötödik elem, quinta essentia, mindent gyógyító, elpusztíthatatlan valóság, maradandó isteni, IGAZSÁG EREJE FELISMERÉS BENNEM, ISTEN AKARATA NYILVÁNUL MEG VELEM, Bölcsek Köve, ISTENI IGAZSÁG TISZTA ELFOGADÁSA, Szeretet Rendjének, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Az Európai Unió is foglalkozik...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Zilahy Lajos gondolata  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa - Sirató  A könnyek összegyűjtése  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ma  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Semmit ne higgy el  A fenyő nem szép fa, (...)  A föld szépségéért  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Irgalom és ítélet  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A boldogság ült a világvégén  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Az embernek a társa: hiányzik.  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hónap mantrája, mikrokozmosz száma, idők folyamán, erőket magunkban, földi ember&#8230, tudatosság lépcsőin, átlényegülés korát, hónap nagy, fejlődésünket előmozdító, újabb kegyelemre, alkimisták számára, ötödik elem, quinta essentia, mindent gyógyító, elpusztíthatatlan valóság, maradandó isteni, hónapban belső, kiinduló pont, kristálykapu beavatásokon, tudatosodás útján, újabb fokozaton, hangolás május, hónap végéig, bennünk zajló, fontos állomása, isteni alapelv, felismerések hónapja, események kapcsán, elnyomott erők, tiszta felismerésben, szeretet szemén, tudatos megértéstől, isteni Igazságot, hónapban minden, erők felismerésére, hosszú elő-, változásnak bennünk, hónap energiája, kapcsolatainkban, beteljesülésének, istenemberséged, gondolatainkban, továbbléphetünk, tudatosságában, megteremtettük, potenciáljaink, átalakulásokat, megmutatkoznak, középpontunkat, megvalósulásba, felismerhetjük, kristálycsakra, felismerésben, kiteljesedünk, érzelmeinkben, megtámogattuk, rendelkezésre, lehetőségeket, fejlődésünket, megvizsgáljuk, felismerésére, bölcsességünk, odafigyelnünk, tekinthessünk, ideológiáink, alakíthatjuk, beavatásokon, beleszokjunk, visszanyerte, érzéseinkkel, irányítanunk, felismerések, gondolatodra, kristálykapu, kiindulásunk, kétségbeesve, tisztánlátás, mikrokozmosz, eltávolítjuk, tudatosodást, folyamatosan, hangolásokra, átlényegülés, számíthatunk, változásokra, megerősödve, változásnak, elindítanak, igazságával, kapaszkodót, elvesztette, haladhatunk, megértéstől, felismerése, utószakaszt, világunkról, energiákkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2819
  • e Hét: 17691
  • e Hónap: 31596
  • e Év: 161303
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.